3 dagen geleden

Dag van de Mantelzorg Hoogeveen

Op vrijdag 8 november a.s. is de Dag van de Mantelzorg in Hoogeveen. Deze vindt plaats op het Alfa-college in Hoogeveen van 9.30 tot 16.00 uur.

Dankzij veel creativiteit, ideeën van mantelzorgers en partners wordt deze dag een bijzondere feestdag voor u als mantelzorgers. Als mantelzorger bent u welkom op deze feestelijke dag.

Het Contactpunt Mantelzorg Hoogeveen organiseert en is verantwoordelijk voor de Dag van de Mantelzorg. Het CPM doet dit in nauwe samenwerking met haar partners: Alfa-college, SWW en gemeente Hoogeveen.

De uitnodiging met het programma is verzonden (in de week van 14 oktober) aan alle mantelzorgers in Hoogeveen die geregistreerd staan bij Stichting Welzijnswerk. U heeft deze in uw brievenbus gekregen. Bent u mantelzorger en heeft u geen uitnodiging ontvangen, dan horen wij graag van u.

Aanmelden voor de Dag van de Mantelzorg kan tot uiterlijk 29 oktober! Gebruik het aanmeldformulier en lever deze uiterlijk 29 oktober in bij de receptie van Stichting Welzijnswerk, Het Haagje 119 te Hoogeveen.

Er is plaats voor maximaal 150 personen. 


Terug naar het nieuwsoverzicht