4 weken geleden

De Opvoedtakel is er weer

In november en december organiseert Stichting Welzijnswerk de cursus "Opvoedtakel: vergroot het plezier in je gezin". In vier bijeenkomsten gaan we samen aan de slag om meer rust en plezier thuis te brengen. De wens voor meer ontspanning en gezelligheid thuis is eigenlijk al voldoende om mee te doen.

Opvoeden... we doen allemaal ons best, maar soms is het gewoon lastig. Voel je je thuis soms als een politieagent? "Hou eens op, doe eens niet, wat had ik nu gezegd?" Als je jezelf hierin herkent, dan is de Opvoedtakel iets voor jou!

De cursus is voor ouders met minstens één kind tussen 2,5 en 12 jaar oud en wordt gegeven in De Zuiderbreedte, Boekenberghstraat 12 in Hoogeveen. Er zijn vier bijeenkomsten op maandag 18 en 25 november en 2 december en een terugkommoment op maandag 13 januari 2025, telkens van 19.00 tot 21.00 uur aan Het Haagje 119 in Hoogeveen (gebouw SWW). Meedoen kost niets; wel rekenen we op aanwezigheid van de deelnemers. Aanmelden kan tot en met 25 oktober 2024.

Bel Stichting Welzijnswerk op tel 0528 278 855, stuur een e-mail naar info@swwh.nl of vraag de jeugdmaatschappelijk werker van de school van het kind.

quote omdenken


Terug naar het nieuwsoverzicht